Ugnspannkaka med torrostade valnötter

Snart dags för cirkelfys, bäst att få något i magen innan passet..
 
Tildas ugnspannkaka 2 portioner
1 dl vetemjöl
2 ägg
2 2/3 dl mjölk
1/2 tsk vaniljsocker
lite salt
keso
banan
valnötter
smör
 
Pannkaka: Börja med att smörja 2 formar med smör. Blanda de torra ingredienserna med varandra och vispa sedan ner ägg och mjölk. Grädda i ugnen på 225° i 20-25 minuter.
Bananröra: Mosa banan efter smak och blanda med keso.
Stek valnötterna i en stekpanna på medelhögvärme ungefär 10 minuter.
 
 
 
 
Tjabba tjena köttbulle!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

arosochtildashalsa.blogg.se

En blogg om den vardagliga kampen för din hälsa med fokus på träning och mat.

RSS 2.0