En bra träningsdag!

Hej igen!
 
Eftermiddagens maxtest på 30-minuters löpning avklarades med godkända resultat tycker vi båda. Vi värmde upp tio minuter med lättare jogging och avslutade med detsamma, det fick räcka med träning för idag.
Aros resultat: 8380 meter.
Tildas resultat: 5490 meter.

Om en månad ska vi köra samma test igen för att se hur vi utvecklats. Imorgon blir det maxtester inne på gymmet, med bland annat armhävningar och plankan. Återkommer då med nya resultat!
 
Nu några matbilder som vi utlovat, kommer mycket mer inom de närmsta dagarna. Framförallt från vår Krakow-weekend förra vecka, men tills dess får ni hålla tillgodo med dessa.
 
 Aro & Tildas tofuwok: 1 portion
Ett paket nudlar
200g tofu
200g wokgrönsaker
lök
paprika
currypasta
 
Börja med att koka ett paket nudlar enligt anvisningarna på förpackningen. Bryn sedan tofun och löken tills dess att de fått färg och en del vätska försvunnit från tofun. Tillsätt sedan currypasta efter smak, wokgrönsakerna och lök. Lägg efter en stund i nudlarna och blanda tillsammans med woken i stekpannan. MUMS!
 
 
 
 
Halva priset keso missar man bara inte! Aro testade denna smak med Äpple, Päron och vanilj. Ganska god, men kunde smakat mer, en 3a av 5 i betyg. Detta blev kvällsmålet efter onsdagens cirkelfyspass.
 
250g keso päron, äpple & vanilj
pumpakärnor
1 wasa human med 2 skivor kokt skinka
en kopp grönt te
glögg
 
Testade också vår nya glögg - Dufenkroks blåbär och lingon, riktigt god. Rekommenderas!
 
 
Efter dagens maxtest kände Aro att han var förtjänt av en macka och gott te på nya Café Bistro i Eskilstuna. Helt okej ställe för övrigt, om än inga smaksensationer. Dock lite billigare än övriga caféer i stan.
 
 
Nu på senkvällen är det köttbullsfix och göra janssons frestelse som gäller inför julmiddagen imorgon. Tilda fixar det mesta medan Aro tentapluggar inför mördartentan och uppdaterar bloggen, hehe. Hoppas kompisarna ser till att fixa resten nu bara! Tilda räknar med att ett kilo köttbullar ska räcka till 5 personer, pöh. Inte när Aro är med! Så hoppas det finns mycket annan mat också. =)
 
Ha det bra så hörs vi imorgon!
 
Tjabba tjena KÖTTBULLE!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

arosochtildashalsa.blogg.se

En blogg om den vardagliga kampen för din hälsa med fokus på träning och mat.

RSS 2.0